Uporaba

Pred prvo uporabo jo obriši z vlažno krpo. Po potrebi jo lahko poljubno narežeš na sebi primerno velikost. Ko določiš kaj boš zavil vanjo izberi pravo velikost folije in z dlanmi rahlo segrej rolico, da se vosek zaradi toplote tvoje dlani malo zmehča, postane bolj voljen in ovij zadevico kot bi uporabil navadno folijo. Ko je dokončno ovito, po občutku in potrebi zadrži dlani na rolici, da zavzame obliko kot si jo želiš in se zapre do konca.

Po končani uporabi jo operi z mlačno vodo, po potrebi z blago milnico in dobro izperi. Osuši in že pripravljena za nadaljno uporabo. Če opaziš da je že toliko izrabljena, da se ne zlepi več dobro (odvisno od tvoje uporabe), jo vstavi med peki papir in nežno polikaj na nizki temperaturi ali pa jo položi na pekač prekrit z peki papirjem in daj v pečico ogreto na 90°C (odvisno od pečice, pozorno spremljaj kaj se dogaja) za 2-3 minute, da se vosek raztopi. In Čeberol’ca bo spet kot nova!

Čeberolco po vsaki uporabi dobro osušimo, zložimo ali zvijemo in jo pospravimo na zanjo že izbrano mesto. 

Čeberol’ca je popolnoma naravna, varna in trajnostna alternativa vsem plastičnim folijam, alufolijam in vrečkam. Lahko jo uporabiš za ovijanje vseh vrst živil (sadje, zelenjava, sir, kruh…). Zelo uporabna je za prekrivanje majhnih skledic in velikih skled, kozarcev, in vrčev osvežilnih poletnih limonad, za pokrivanje kruha na piknikih in prekrivanje v naprej pripravljenih narezkov, peciva ali rezanega sadja. Za na pot si v njej lahko shraniš prigrizke, zaviješ sendviče in slastno pecivo… Primerna je za fermentiranje kombuče, kerja, kislega testa.. Skratka odlična je za mnogo stvari, njeno uporabo pa si vsak lahko prilagodi čisto po svoje. Lahko jo uporabiš kot lijak za pretakanje ali pretresanje. Kot tubo za okraševanje tort. Vsekakor pa ni njena uporaba omejena le na gospodinjstvo. Lahko vam pride prav za shranjevanje stvari in predmetov, ki se ne smejo zmočiti (na taborjenju, počitnicah…) ali pa so izgubile svojo prvotno embalažo (karte, barvice…). Med potovanjem lahko shranite vanjo zobno ščetko, trdo milo… Na sprehodu vanje zavijte šopek cvetja, zelišč… Izkazala se je kot odličen pripomoček za odpiranje ‘’zategnjenih’’ kozarcev. Na hitro si iz nje lahko zviješ slamico ali pa rešiš situacijo, ko se v restavraciji maje miza. Možnosti so res brezmejne 🙂

Če se vam zgodi, da pozabite na živilo zavito v čeberolco in živilo splesni/pokvari, čeberolco dobro operete, v kolikor to ne zaleže poskusite očistiti s sodo bikarbono ali limono.

Ker je narejena iz voska ni primerna za izpostavljanje vročini, zato ne pokrivajte vročih jedi, ali je ne izpostavljajte direktnemu soncu. Prav tako, ni primerna za pokrivanje jedi med kuhanjem ali peko.

Čeberolco lahko z redno uporabo uporabljate približno leto in pol, v primeru da sledite navodilom za čiščenje in vzdrževanje. Ko si jo dokončno izmučil s svojo uporabo in oceniš, da ti ni več zmožna služiti kot poprej jo lahko izkoristiš do konca. Razrežeš jo lahko na manjše koščke in zavržeš na kompost ali pa jo uporabiš kot zelo uporabno netivo za prižiganje ognja. Ob njenem slovesu se spomni, kako sta skupaj pripomogla boljšemu svetu :).

Naročila

Vse izdelke lahko naročiš v spletni trgovini. Posebna naročila in povpraševanja lahko pošlješ na naš e-naslov ceberolca@gmail.com ali na telefonsko št. 051 207 464.

V primeru, da želite izdelek zaradi kakršnegakoli razloga vrniti, mi lahko pišete na e-naslov ceberolca@gmail.com. Izdelek lahko vrnete samo v primeru, da je le ta  neuporabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži in v prvotnem stanju. Vračilo lahko izvedete 14 dni po opravljenem nakupu, s priloženim računom. Strošek kupnine bo vrnjen na vaš TRR, ki ste ga uporabili za nakup ali ob izpolnjenem obrazcu vračilo. Stroške poštnine v primeru vračila krijete sami.

Po želji lahko naročilo oddate tudi preko maila in telefona. Kontaktirate me lahko na e- naslov ceberolca@gmail.com ali na tel. Št.: 051 207 464

Paket vam bomo poslali preko pošte ali druge dostavne službe. Pri tem se zaračuna strošek 3,7 eur. V primeru naročila nad 60 eur, je poštnina brezplačna.

V spletni trgovini je možen nakup preko nakazila ali plačila po povzetju. V primeru osebnega prevzema, lahko plačate z gotovino.

Pošiljko lahko osebno prevzamete, v primeru predhodnega dogovora. Lahko me kontaktirate na e- naslov ceberolca@gmail.com ali na tel. Št.: 051 207 464

V primeru, da želite pošiljko poslati na drug naslov, ta  naslov vpišite med opombe naročila.

Ker je vsaka čeberolca pripravljena posebej zate, bo tvoje naročilo odposlano v roku 3-5 dni. V primeru večjega naročila, se lahko ta rok podaljša.

Sodelovanje

Seveda, zelo rada! Izvajam delavnice za otroke in odrasle. V svojih prostorih, po različnih dogodkih, šolah, vrtcih….Če te zanimajo podrobnosti posameznih paketov delavnic in cene mi piši v kontaktni obrazec.

Vse je odvisno od količine daril in velikosti posameznega kompleta. V vsakem primeru je priporočljivo oddati naročilo vsaj 1-2 meseca predno darila potrebujete. Navodila so pripravljena tudi v angleščini. Naročilo se popolnoma prilagodi vašim željam, motivi in potiski lahko vsebujejo logotip vašega podjetja ali pa se ob dogovoru skupaj osmisli zgodbo in pripravi ter uporabi temu primerne tehnike ali naravne barve.

Ja, po dogovoru se lahko naredi šin se na blago odtisne vaš logotip, ali manjše motive po izbiri . Pri večjih količinah se naredi tisk na blago po vaši meri. 

Podari darilo

Seveda, piši mi v kontaktni obrazec in se dogovorimo vse potrebno.

Je! Lahko uredim posebej lično zapakirano personalizirano embalažo. Dodajte v opombe v košarici ali me kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali telefonske številke 051 207 464 ( Tjaša)

Seveda, vse podrobnosti in želje zapišite pod opombe v košarici, se name obrnite preko kontaktnega obrazca ali preko telefona na številki 051 207 464 ( Tjaša)

Kontakt

Tel. številka: 051 207 464

Email: ceberolca@gmail.com

Kreativni zavod Art kamra Naselje heroja Maroka 16  8290 Sevnica

Shopping Cart
Verified by MonsterInsights