O MENI

Moje ime je Tjaša Mesinger. Kreativka po duši, ljubiteljica vsestranskega ustvarjanja, navdihuje me narava, nabiralništo in stremim k samooskrbnemu življenju. S svojo družino rada kakovostno preživim prosti čas. Naši žepi so vedno polni stroržkov, vejic, cvetic, kamenčkov in drugih majhnih zakladov. 

''Kamra''

Dopoldneve preživljam v svoji ‘’kamrici’’, kjer se vedno kaj ustvarja, kreira in druži. Kamra je prostor, ki se polni s starinami, najdenih na bolšjakih, starinarnicah in pohištvom, ki je bilo rešeno iz zapuščenih hiš. Kjer se melje kavna zrna na star mlinček in je dobrodošel vsak.

Čeberol'ce

Po svetu potujejo že od pomladi 2020. Na začetku so bile narejene za domačo uporabo, ker se vsega rada lotim sama. Nato so šle k dobrim ljudem, za darila. Pa smo skupaj ugotovili, da je zadeva super. Kaj kmalu potem je  naravni ovoj dobil ime. 

Kreativni zavod
Art kamra

Od leta 2022 vodim Kreativni zavod Art kamra, katerega namen je, preko delavnic in projektov, spodbujanje umetniškega izražanja, trajnostnega in sonaravnega načina življenja, samooskrbe, medsebojnega povezovanja, izobraževanja na kreativen in inovativen način, obujanja starih spretnosti, obrti in veščin. 

 >>  Verjamem, da je prav vsakdo na tem svetu tu, da lahko nekaj ponudi. Naša naloga je, da v sebi odkrijemo kaj nas žene naprej, kaj nas ”prižiga”, in stremimo k temu, da s tem hranimo našo življenjsko energijo. Kajti šele, ko si sam napolnjen, lahko daš tudi drugim. In ko začneš pravilno dajati, dobiš vse kar potrebuješ.  << 

Kontakt

Tel. številka: 051 207 464

Email: ceberolca@gmail.com

Kreativni zavod Art kamra Naselje heroja Maroka 16  8290 Sevnica

Shopping Cart
Verified by MonsterInsights